Onze showroom is geopend op woensdag, donderdag en zaterdag van 10:00 uur - 16:00 uur
Selecteer een pagina

Over ons

Welkom op de website van de Boxspringdumper. Hier vindt u het complete aanbod van onze boxspring bedden in verschillende soorten en afmetingen. Al jaren is de boxspring niet meer weg te denken uit onze slaapkamers. Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring-combinatie, vanwege het uitstekende en comfortabele slaapcomfort.

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor uw dagelijks functioneren en uw fysieke gesteldheid. Onze boxspring bedden bezorgen u een heerlijke nachtrust! De combinatie van een matras met binnenvering op een verende bodem is extra comfortabel. Met onze unieke formule van Boxspringdumper.nl bieden wij goedkope boxsprings van absolute topkwaliteit.

 

Wat is een boxspring?
Een boxspring bed bestaat uit een boxspring-onderstel op pootjes, een matras, en eventueel een topmatras, ook wel topper genoemd. Het onderstel bestaat uit een beklede bak van hout of metaal, met daarin een metalen frame met poten en eventueel bonellveren, afhankelijk van het soort bed dat u kiest. Daarop kunt u een boxspring matras en topmatras plaatsen. Daarnaast kunt u uw complete boxspring uitbreiden met een hoofdbord. Bovendien kunt u een vaste (ook wel vlakke genoemd) of elektrisch verstelbare uitvoering aanschaffen. Een boxspring bed is normaliter wat hoger dan andere type bedden. Boxspring bedden hebben een open constructie van veren waardoor het bed goed ventileert.

Onze formule
Wij zijn online actief en wij werken rechtstreeks met de fabrikant in plaats van een groothandel. Wij hebben een sfeervolle showroom die u kunt bezoeken en ervaren wat goed slaapcomfort is. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige boxspring tot een volledig elektrisch verstelbare boxspring in verschillende variaties en prijsklassen. Wij streven ernaar, door onze unieke formule, de goedkoopste leverancier van boxsprings te zijn door geen dure winkel te hebben en ons inkoopvoordeel met u als klant te delen, waardoor u profiteert van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Hoe werkt het?
Op deze website treft u ons assortiment aan en kunt u een keuze maken voor wat betreft het type boxspring, elektrisch verstelbaar, luxe afwerking of een eenvoudige lijn. Daarnaast maakt u een keuze voor de afmetingen van uw nieuwe boxspring bed. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier.

Via ons kunt u uw boxsprings bestellen zonder uw betaling vooraf te voldoen. Vervolgens kunt u het contactformulier invullen en zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons telefonisch (06-44652222)  en per e-mail (info@boxspringdumper.nl) te bestellen. U kunt bij ons bij levering contant betalen, U kunt ook het gehele bedrag overmaken voor u uw nieuwe boxspring word geleverd of komt afhalen.

Showroom
Wilt u toch eerst onze boxspring bedden zien? Dat kan! In Rhenen hebben wij een prachtige showroom met een aantal bedden staan. U kunt op woensdag, donderdag en zaterdag onze showroom bezoeken. Buiten openingstijden kan er indien gewenst ook een afspraak gemaakt worden. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

Boxspringdumper biedt u:

  • Boxsprings van zeer hoge kwaliteit
  • Goede en snelle service
  • Gunstige voorwaarden
  • Korte levertijd
  • Flexibele openingstijden (op afspraak)

Openingstijden
Onze showroom is geopend op woensdag, donderdag en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op afwijkende tijden onze showroom bezoeken, ook ’s avonds en in het weekend is op afspraak mogelijk. U kunt ons bereiken met telefoonnummer 06-44652222 en per e-mail: info@boxspringdumper.nl